Over STOER-LEER

Co Pater is al sinds 1996 actief als tuigenmaker in de paardensport met als specialisme de mensport. In 2010 werd hij via zijn website benaderd door een klant die graag zijn designstoelen opnieuw wilde laten bekleden met tuigleer. De klant - een fotograaf - was zeer tevreden met het resultaat en  stuurde hem als dank een fotoreportage van de buizenframestoelen (merk Gispen) in oude en nieuwe staat. Een van deze foto's is gebruikt voor de homepagina van de website van Co Pater Tuigenmakerij en nu ook voor de site die u nu bezoekt van STOER-LEER.

Dat was het begin van een nieuwe bedrijfsactiviteit van Co Pater Tuigenmakerij: leerbewerking op andere gebieden en dus niet verbonden aan de paardensport. De toepassingen van leer zijn talrijk. Voorbeelden hiervan vindt u onder de knop Overig op deze website.

                       Stoer Leer

De afgelopen jaren is er steeds meer vraag naar producten die van natuurlijke materialen worden gemaakt; zoals leren barbecueschorten. Hij heeft al verschillende van deze schorten gemaakt en verkocht; klanten zoeken deze producten echter niet bij een tuigenmaker dus zijn deze producten op het internet niet makkelijk vindbaar. Daarom heeft Co Pater begin 2017 besloten om deze bedrijfsactiviteit extra onder de aandacht te brengen via een aparte website en een eigen naam STOER-LEER. Ook op Instagram is STOER-LEER binnenkort te vinden.